Kerch.Lettertype transformatorVariabelen tijdens het aandraaien

  • vrijgavetijd:2022-06-08 02:33:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:259
  • Korte omschrijving:

    Kerch.,Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schro

Artikel inhoud

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Bij inbedrijfstelling:

Kerch.Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar,Kerch.Onderhoudsspecificatie van een box type transformator, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Kamensk-UralskiUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Kerch.10kV-olie ondergedompeld distributietransformator, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Kerch.Lettertype transformatorVariabelen tijdens het aandraaien



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Kerch.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

hoeveelMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Kerch.Lettertype transformatorVariabelen tijdens het aandraaien



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De goedkoopsteLook van olie van de radiator

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Kerch.Fabrikant van transformatoren

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Nonsan.Overige productinformatie
  • Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

    Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

  • Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

    Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

  • Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

    Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

  • Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

    Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

  • FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

    FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

  • FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!