Kamianets-PodilskyMaximale capaciteit van de boxtransformatorEncyclopedie kennis

  • vrijgavetijd:2022-06-08 22:33:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:394
  • Korte omschrijving:

    Kamianets-Podilsky, maar het consumeren van elektromagnetische energie.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transf

Artikel inhoud
maar het consumeren van elektromagnetische energie.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is

Droge transformator

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Kamianets-PodilskyDe energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie,Kamianets-PodilskyKern van de distributietransformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Kamianets-PodilskyWat is het principe van de transformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Kamianets-PodilskyMaximale capaciteit van de boxtransformatorEncyclopedie kennis



Dry type transformator bedrijf

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Welkom gesprekkenBij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Kamianets-PodilskyMaximale capaciteit van de boxtransformatorEncyclopedie kennis



I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Totale kwaliteitsborgingIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Kamianets-Podilskylekkage van olie op elektrische lasstand

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Nonsan.Overige productinformatie
  • Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

    Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

  • Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

    NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

    Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

  • Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

    TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

  • Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

    Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

  • Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

    Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!