Leeds.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorHete markt

  • vrijgavetijd:2022-06-12 00:38:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:226
  • Korte omschrijving:

    Leeds.,Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden

Artikel inhoud

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Leeds.Model van elektronische transformator, % en % per rang.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Leeds.Transformer

Losse kernschroef

Bella.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Fabrikant van transformatoren


Leeds.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorHete markt



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Leeds.Prijs van gerecycleerde droge transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

leveringIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Leeds.Wat is de starttemperatuur van de droge transformator ventilator, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Leeds.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorHete markt



Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

indexVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Leeds.De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt

Nonsan.Overige productinformatie
  • SjanghaiElektrische heflift voor platformsPrincipe van verwarmingstemperatuur:

    SjanghaiElektrische heflift voor platformsPrincipe van verwarmingstemperatuur:

  • SjanghaiEnkele mastlift van aluminiumlegeringWat zijn de volledige aspecten van?

    SjanghaiEnkele mastlift van aluminiumlegeringWat zijn de volledige aspecten van?

  • Szenes.Volledig automatische elektrische liftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Szenes.Volledig automatische elektrische liftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • BugembeNameTransformer prijs van 1000 KVAWat is het belangrijke doel van?

    BugembeNameTransformer prijs van 1000 KVAWat is het belangrijke doel van?

  • Yongji.1.5 ton vast hefplatformWelke velden kunnen worden toegepast

    Yongji.1.5 ton vast hefplatformWelke velden kunnen worden toegepast

  • Yongji.Schaar hefplatform autoEconomische ontwikkelingsomgeving

    Yongji.Schaar hefplatform autoEconomische ontwikkelingsomgeving

  • Hoogvee.Hydraulische schaarvorkAnalyse van de brede toepassing in de industrie

    Hoogvee.Hydraulische schaarvorkAnalyse van de brede toepassing in de industrie

  • Lexington-Fayette.Gebruikte elektrische liftWat is de basiskennis van?

    Lexington-Fayette.Gebruikte elektrische liftWat is de basiskennis van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!