Newham.Opvoeding van transformatoren met olieWaar te kopen

  • vrijgavetijd:2022-06-12 06:38:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:573
  • Korte omschrijving:

    Newham.,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeNewham.Besch

Artikel inhoud

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Newham.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Pavlograd.lekkage van zegelolie

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw,Newham.Droge transformator scb13-1250kva, wind en zand resoluut te voorkomen.


Newham.Opvoeding van transformatoren met olieWaar te kopen



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo% dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %,Newham.315 transformator met olieonderdompeling, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Eerlijk beheerDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen,Newham.transformator met eenfaseolie, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Newham.Opvoeding van transformatoren met olieWaar te kopen



Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Sincere serviceBij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Newham.Look van olie van gietijzeren delen

Hoeveel kost de transformator?

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect
Nonsan.Overige productinformatie
  • Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

    Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

  • Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

    Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

  • BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

    BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

  • Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

    Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

  • AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

    AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

  • Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

    Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

  • Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

    Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

  • PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!