StockportPrijs van gerecycleerde droge transformatorRedelijke kosten

  • vrijgavetijd:2022-06-15 22:38:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:178
  • Korte omschrijving:

    Stockport,StockportWat vind je van box transformator meter, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale v

Artikel inhoud
StockportWat vind je van box transformator meter, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

StockportHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Kuhdasbak.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


StockportPrijs van gerecycleerde droge transformatorRedelijke kosten



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Stockport480v droge transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

bouwenHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


StockportPrijs van gerecycleerde droge transformatorRedelijke kosten



lekkage van olie bij loopflens

planLook van olie van gietijzeren delen

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

StockportWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd,StockportIllustratie van olieonderdompelde krachttransformator, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Elektrische transformator

Nonsan.Overige productinformatie
  • Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

    Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

  • Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

    Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

  • Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

    Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

  • Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

    Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

  • Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

    Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

  • Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

    Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

  • Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

    Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!