San Nicolas de los GarzaScb13-1250kva droge transformatorVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • vrijgavetijd:2022-06-19 06:38:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:501
  • Korte omschrijving:

    San Nicolas de los Garza,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenMaak voor en na de bemonstering de periferie van de be

Artikel inhoud

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

San Nicolas de los GarzaDe fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,San Nicolas de los GarzaDroge type transformator-eenheid,San Nicolas de los GarzaHoeveel is 315 box transformator, zal het grote schade veroorzaken.

BanbalaNameWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


San Nicolas de los GarzaScb13-1250kva droge transformatorVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Korte invoering van de nullijn van de transformator

De inspectiebasisfabrikant van droge transformatoren

Dry type transformator bedrijf

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


San Nicolas de los GarzaScb13-1250kva droge transformatorVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,San Nicolas de los GarzaWat is de belangrijkste functie van de transformator, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Focus op ontwikkelingBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Controleoor voor omzetters

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

San Nicolas de los GarzaIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Nonsan.Overige productinformatie
  • Tampa.De lift van de lading van de aluminiumlegeringGids offerte:

    Tampa.De lift van de lading van de aluminiumlegeringGids offerte:

  • Potsdam.Lift rail type liftVereisten in de moderne auto-industrie

    Potsdam.Lift rail type liftVereisten in de moderne auto-industrie

  • KitgomTechnologie van droge transformatorenHoe kosteneffectief te kopen?

    KitgomTechnologie van droge transformatorenHoe kosteneffectief te kopen?

  • Qinghuangdao.Vast klein hefplatformProductdifferentiatiemethode:

    Qinghuangdao.Vast klein hefplatformProductdifferentiatiemethode:

  • Qinghuangdao.Hongxin hefplatform voertuigBeheer van permeabiliteitstests

    Qinghuangdao.Hongxin hefplatform voertuigBeheer van permeabiliteitstests

  • Xinzhou.Hydraulisch hef- en losplatformInvoering van beschermingsmaatregelen

    Xinzhou.Hydraulisch hef- en losplatformInvoering van beschermingsmaatregelen

  • Pisa.Elektrische lift van tien meterDe trend van schaalvergroting

    Pisa.Elektrische lift van tien meterDe trend van schaalvergroting

  • Pisa.2 ton mobiel hefplatformZijn er installatietips?

    Pisa.2 ton mobiel hefplatformZijn er installatietips?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!