La Union160KV-olie ondergedompelde transformatorContinue toevoeging van export

  • vrijgavetijd:2022-07-04 02:07:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:325
  • Korte omschrijving:

    La Union,Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsterin

Artikel inhoud

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

La UnionDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties,La UnionGrondbestendigheid van de distributietransformator, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

lekkage van zegelolie

Santa Barbara de SamanaNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Fabriek voor elektrische transformatoren


La Union160KV-olie ondergedompelde transformatorContinue toevoeging van export



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Voor olie-transformator olie aanvulling ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,La UnionBij de belasting-spanningsregelaar, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Doel van het projectVerbindingsgroep structuur van droge transformator

transformator-onderneming met olieonderdompeling

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


La Union160KV-olie ondergedompelde transformatorContinue toevoeging van export



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Zeer aanbevolenfabrikant van droge transformatoren

Transformer is

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

La UnionVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger,La Uniontransformator van Europees type box, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Nonsan.Overige productinformatie
  • VicenzaNameLift hefplatform elektrischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regenachtig wee

    VicenzaNameLift hefplatform elektrischDoe goed werk aan vochtbestendig onderhoud bij regenachtig wee

  • VicenzaNameJiugu aluminiumlegeringsliftGoede service in de branche

    VicenzaNameJiugu aluminiumlegeringsliftGoede service in de branche

  • Yuncheng.15 meter liftTechnische vereisten voor installatie

    Yuncheng.15 meter liftTechnische vereisten voor installatie

  • Mgandu.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorOplossing voor koortsprobleem

    Mgandu.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorOplossing voor koortsprobleem

  • NIM.Klein liftplatformProductieprocesanalyse

    NIM.Klein liftplatformProductieprocesanalyse

  • NIM.6-meter hefplatform autoKennis van de industrie

    NIM.6-meter hefplatform autoKennis van de industrie

  • Dongzhou.platformWat zijn de specifieke classificaties?

    Dongzhou.platformWat zijn de specifieke classificaties?

  • Oude stad Gdansk3-meter elektrische liftToepassing in de lichte industrie

    Oude stad Gdansk3-meter elektrische liftToepassing in de lichte industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!