Diego de Almagro35kV-olietype transformatorAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen

  • vrijgavetijd:2022-07-04 03:12:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:537
  • Korte omschrijving:

    Diego de Almagro,Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator

Artikel inhoud

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Diego de AlmagroOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Pekan.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Diego de Almagro35kV-olietype transformatorAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen



I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Aanbiedinglekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,Diego de AlmagroVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Diego de Almagro35kV-olietype transformatorAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd,Diego de AlmagroControletabel van box type transformator, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

hoeveelHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Wiringwijze van droge transformator:

Diego de AlmagroZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald,Diego de AlmagroArafo met 500 kV-olie, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Nonsan.Overige productinformatie
  • Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

    Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

  • Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

    Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

  • Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

    Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

  • San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

    San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

  • PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

    PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

  • Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

    Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

  • El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

    El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

  • X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

    X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!