Balanqia.kgm6kV distributietransformatorTechnische upgradeservices bieden

  • vrijgavetijd:2022-07-05 06:40:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:316
  • Korte omschrijving:

    Balanqia.kgm,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de w

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Balanqia.kgmOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Verminderde isolering

BimboNameWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, oplossing proces en kwaliteitsnorm spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen,Balanqia.kgm200 KVA droge transformator, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Balanqia.kgm6kV distributietransformatorTechnische upgradeservices bieden



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is,Balanqia.kgmMarktprijs van scb11 droge transformator, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Waar is goedNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Bij inbedrijfstelling:

Droge transformator


Balanqia.kgm6kV distributietransformatorTechnische upgradeservices bieden



Fout oordeel van de transformator

Standaard voorschriftenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite,Balanqia.kgmPrijs van de transformator: 1000KVA, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Balanqia.kgmVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Nonsan.Overige productinformatie
  • Monza.Elektrische lift 8 meterWaar

    Monza.Elektrische lift 8 meterWaar

  • Monza.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de tre

    Monza.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de tre

  • Monza.Hydraulisch liftplatformGerubriceerd nieuws

    Monza.Hydraulisch liftplatformGerubriceerd nieuws

  • Monza.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringVaardigheden

    Monza.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringVaardigheden

  • Thala.kgmStaatsraster van TransformerMond-tot-mondreclame

    Thala.kgmStaatsraster van TransformerMond-tot-mondreclame

  • Hamburg-EimsbuettelMobiele kleine liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

    Hamburg-EimsbuettelMobiele kleine liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen 16 meterU bent van harte welkom om contact op te nemen me

    Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen 16 meterU bent van harte welkom om contact op te nemen me

  • GaopingZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    GaopingZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!